KORAD Primbox Duktig
"Willy"

S32130/99

1999 05 13 - 2010 06 14

e: SUCH KORAD Norwatch Sunhawk Swagger
u: Ploy's True Love

HD A
KNÄ UA
MH
KORAD 124p
Godkänd Anlagsklass Viltspår
Utställd med 2:a pris i Ökl


 

Mitt hjärta. Mitt allt. Jag minns inte ens hur livet var innan Willy. Han har alltid funnits vid min sida känns det som. Min vapendragare i vått och torrt. Hur ska jag klara mig den dagen du bestämmer dig för att vandra vidare, vännen....?
Vår relation är unik. Ord är överflödiga. En blick säger mer än tusen ord. Det är så det är.
Att få dela livet med Walle är en gåva. Han har några få inom sin sfär som han älskar djupt. Resten passerar obemärkt förbi. Så är det bara. På ett enkelt Walle-vis...
Passionen här i livet är viltspår. Han lever upp varje gång han spårat. Och han spårar med bravur, min prins. Han lever ett liv i lugn och ro bland sina damer. Och han ÄLSKAR pasta pesto! Livsnjutare och gourmand i allra högsta grad.

Han är en hund man får en gång i livet. Min kung. Kungen av Fridaland. Min stora kärlek.

Men så kom då den dagen då våra vägar skiljdes åt... Och nu står jag här i vägskälet ensam kvar och vet inte åt vilket håll jag ska gå. Himlen har äntligen återfått sin vackraste ängel, så nu kan du sprida glädje och kärlek i all evighet.
När jag blundar ser jag dig. Jag kan varenda liten millimeter av dig i detalj. Varenda veck. Jag minns hur det kändes att smeka din lena päls. Hur du luktade mellan ögonen. Hur det lät när du kliade dig. Jag kommer aldrig glömma. Aldrig.
Tack för allt du gav mig, min älskade vän. Du gjorde mig tveklöst till en bättre människa.
Du fattas mig så innerligt, hjärtat. Smärtan i själen blir värre och värre för varje dag som går. De som säger att tiden läker alla sår ljuger.
Tills vi ses igen, finaste... Jag älskar dig. För evigt.