KORAD Devarox Beans
"Beanie"

S16420/2005

e: SUCH KORAD LPII Deminas Vargas
u: SUCH Deminas Gabriella Af Devarox

 2004-12-31  -  2013-04-19

HD-A
AD-UA
ÖGA-Bakre Polkatarakt

MH
KORAD 338 p
Godkänd Apellklass spår
Gk Anlagsklass viltspår
CK, Btkl-placeringar samt BIR
Mor till DeVeritas D-kull född 2008


 

Babuschka, Babuschka... brukade jag sjunga för henne när vi var på väg hem från skogen. Då blev hon busig. Min älskade lilla Böna! Ja, lilla och lilla: 42 kg kärlek :-)
Beanie lämnade ingen oberörd. Hon hade en enastående personlighet som borrade sig in i hjärtat på folk. Slår man upp ordet "charm" i en ordbok finner man garanterat en bild av Beanie :-) Med sitt stora skrynkliga huvud och öron som lever ett eget liv var det svårt att inte falla för henne. Hon var fräckare än fräckast och sådär härligt självklar i sitt sätt. Hon räknade iskallt med att alla älskade henne. Vi har valpköpare och vänner som brukade ringa och fråga om de får komma och hälsa på. "Vi längtar efter Beanie... " kröp det fram sen.
Hon var en vänlig själ som ÄLSKADE att vara i centrum. Hon såg alltid till att stjäla showen och vara allas medelpunkt.
Beanie älskade att använda sin nos. Hon hade en fantastisk nos som hon gärna använde: personspår, viltspår, uppletande av föremål, leta bajs... Ja, allt!

Beanie är mamma till vår D-kull, som vi är mycket stolta över! Dessvärre gick hon inte mer i avel pga att hon 2009 diagnosticeradess med L7-S1-syndrom. Hon har nedärvt mycket av sig själv i sina fina ungar, och det är vi tacksamma för.
Något annat hon var bra på är att stå på soffbordet. En talang som ingen annan i vårt hushåll haft... Och tur är väl det!?!
Pär, Berits husse, var ett av Beanies största fan och han gav henne ett smeknamn som hon bar med stolthet: Silja Line. ("Hon har ju en bröstkorg som fören på en finlandsfärja ju!")

Så kom då den dagen då det var dags för oss att skiljas åt... Min kropp är fortfarande i chock. Jag var inte redo. Inte på långa vägar. Nu står jag här. Utan min Bibbi... Livet går vidare. Men det gör ont. Vi är ofantligt många som saknar dig.
Livet blev sig aldrig mera likt.
Du fattas mig. Varje dag <3
Sov gott, mitt hjärta. Jag älskar dig.